Коледното предизвикателство на „Фабрика за книги“

 

Кога: 3 – 20 декември 2018 г.

 

 

Кой: Право на участие имат всички автори, пишещи на български език, без ограничение във възраст, пол, националност, местоживеене или писателски опит до момента.

 

Какво: От 3 до 14 декември във Facebook страницата на „Фабрика за книги“ всеки ден ще обявяваме условието на една писателска задача. Участниците трябва да споделят своя отговор – текст в обем до 6 думи, като коментар към поста с условието на задачата, не по-късно от 24 часа след публикуването му.

 

Награда: На 20 декември измежду участниците, изпълнили всички задачи в предизвикателството, на случаен принцип ще бъде изтеглен късметлията, който ще получи награда – професионален прочит на ръкопис (проза или поезия) или двучасова консултация с творчески ментор (ако авторът все още няма подготвен ръкопис).

 

Специален подарък: От 20 до 31 декември във Facebook страницата на „Фабрика за книги“ ще публикуваме дигитални коледни картички с избрани текстове от предизвикателството.

 

Споделените текстове може да бъдат коментирани от всички читатели на страницата, независимо дали участват в предизвикателство, под публикацията със съответната задача. Споделените текстове могат да бъдат използвани от екипа на „Фабрика за книги“ за създаване на продукти с рекламна и търговска цел. При всяка употреба на текстовете ще бъде посочван авторът. Не се допускат расистки, сексистки, цинични или обидни по какъвто и да било начин коментари.

0888505774 /  office@fabrikazaknigi.bg /  ©2017 by Фабрика за книги