Typography
logo-fabrikazaknigi-bw.png

  Реклама и маркетинг

 

   Погълнати изцяло от книгоиздателския процес, много автори не се фокусират достатъчно върху маркетинга, необходим на изданието, след като то е готово. Твоята книга има два типа „клиенти“: книжарите и читателите. Важно е чрез адекватните за целта средства и канали те не само да получат информация, но и да бъдат убедени в потенциалния успех на продукта книга.

   Работата със специалист ще „облече“ в правилна и ефективна форма посланията, които искаш да отправиш както към журналистите и блогърите, така и към крайните потребители и не на последно място – към търговците на книги.

   Сред разнообразието от услуги, които предлагаме, са:

   - създаване на търговска информация и разпространяването ѝ към книготърговците в страната;

   - създаване на професионална анотация и/или критическо ревю;

   - планиране на PR кампании;

   - създаване на прессъобщение и изпращане на безплатни копия от изданието към подбрани медии и блогъри;

   - организиране на представяния в София и страната;

   - консултации за създаване на нискобюджетна реклама в няколко медийни канала и за това какви печатни рекламни материали са най-подходящи в конкретния случай.

   - разработване на ежедневен календар за публикации в социалните мрежи.

   Положените рекламни и PR усилия имат смисъл само ако книгата се намира в търговската мрежа, така че да бъде задоволено желаното потребителско търсене.

    За повечето услуги за маркетинг и PR работим с "Твоят бранд" - компания, част от семейството на БКнига. 

    В блога на "Твоят бранд" може да прочетеш много и разнообразна информация свързана с развитието на личен бранд, както и с различните дейности свързани с планирането и организирането на събития, прес рилийзи, изграждане на образ, контакт с медии и други. 

   Цените на услугите се определят допълнително за конкретния проект.